+31 (0)10 340 07 25

 

Phi-Equipment
Phi Equipment: specialist in project ondersteuning binnen verpakkingsindustrie

Over ons

Phi-equipment B.V. biedt project mangagement, en makelaarservices voor de industrieën: Levensmiddelen, Farma, Persoonlijke, Huishoudelijke verzorging en Diervoeding.

 

We hebben door heel Europa een scala aan projecten uitgevoerd op het gebied van installatie van nieuwe lijnen, verhuizingen, optimalisaties maar ook bij het sluiten en demonteren van complete fabrieken en enkelvoudige machines. Zie de referentiepagina voor een algemene impressie.

 

Roots:

 

Services waren in eerste instantie uitsluitend voorbestemd voor een middelgrote Nederlandse multinationale groep genaamd Budelpack. Manager Edwin Walhout richt in begin 2009 Phi Equipment BV op. Voor meer info bezoek Linkedin.

 

  Edwin Walhout

Office

 

Phi-Equipment B.V. kantoor is gevestigd in Middelburg en heeft verschillende opslagplaatsen in Europa. In Nederland werken wij nauw samen met Veldkamp Techniek te Raalte. Begin 2012 zijn wij verhuisd naar het huidige kantoor omdat dit nodig was wegens uitbreiding van het bedrijf. Een compleet nieuw kantoor in het historische centrum van Middelburg zorgt ervoor dat er flexibel gewerkt kan worden. Zodanig zijn wij nu in staat om meer projecten te beheren en te zorgen voor een betere service.

Meer geschiedenis van Phi-Equipment B.V.

 

Meer dan 20 jaar ervaring in deze sector en met onze wortels die terug gaan naar een gerespecteerde onderneming in de markt contract packing genaamd Budelpack. Binnen deze groep leverde Budelpack Equipment & Engineering (E & E) project en asset ondersteunende diensten. Door marktomstandigheden werd de groep in 2008 ontbonden. Als gevolg daarvan werd het onmogelijk voor Budelpack E & E om de activiteiten door te zetten. Phi-equipment heeft deze activiteiten voortgezet.

Transparantie en traceerbaarheid Phi-Equipment B.V.

Rijkse Accountants and Advisory

 

Zorgt voor al onze transacties en belasting verplichtingen. Voor referenties kunt u altijd contact opnemen met Rijkse BV. Account manager Michel Sinke kan benadererd worden voor referenties

Ecpa Associated lidmaatschap

Sinds 2012. Wij bieden ervaring en ondersteuning van co-packers. Wij begrijpen de ‘’just in time’’ markt in combinatie met krappe budgetten en oneindige wensen ten aanzien van time to market en flexibiliteit

 

Meer dan 20 jaar marktervaring

In de verpakkingswereld, en productie van consumenten goederen    

  • Onafhankelijk
  • Meer dan 20 jaar ervaing
  • Hoge service level
  • Wereldwijde dekking

Referenties

Bekijk onze projecten in verschillende markt types en segementen.

Referenties »

Neem contact op met een specialist

Vul je gegevens in en we nemen contact op met je binnen 24 uur

Contact formulier »


  Contact

Adres kantoor
Beddewijkstraat 21
4331 LP Middelburg
Telefoon kantuur

+31 (0)10 340 07 25

Verkoop

+31 (0)68 322 08 02

Phi-Equipment ©   |   Powered By LMG strategie+creatie

Phi-Equipment

+31 (0)10 340 07 25